Film Medvídek

Proč mám pořád chodit do kina na ty samý herce? Čekal jsem že to bude dobrý. A nejlepší na tom byly ty herecký výkony. Několikrát za film jsem se přistihnul, jak jsem ve „WOW“ úžasu nad určitou hereckou kreací úplně vypadnul z vnoření do filmu. Jako pěkný zážitek. Potíž je v tom, že jakmile film skončil, nic mě nenutilo si na něj vzpomenout. Nic k zamyšlení. A asi vím proč. Každý postavě jsem totiž uvěřil tak z poloviny, druhá půlka postav byla špatně vykonstruovaná, nebo pro mě nepochopitelná. Dva, tři dobrý frky to nezachráněj.  Za ty peníze to určitě stálo, na DVD si to ale na rozdíl třeba od Grandhotelu, nebo Vratných lahví asi nepustím.

Vláda si najala nějakou agenturu, na podporu zradaru. Potíž je v tom, že jim málo zaplatili,takhle nikoho nepřesvědčí. To by chtělo nějakou lepší, třeba  Mekeneriksonovskou agenturu, a k rozpočtu přidat dvě nuly. Pak by byl určitě výsledek lepší. To je jen otázka peněz. Stokrát opakované tvrzení, že margarín je vlastně máslo, a navíc lepší než máslo, se stává pravdou.

Btw na vojně jsme měli rakety jen 5km od radaru. Důvod prostý. Kdyby došlo k zarušení rádia, tak jako záloha sloužila natažená linka mezi radarem a raketami. Neznám racionální vysvětlení, proč by měl být radar u nás, a rakety v Polsku. Jestli to náhodou není tím, že nakonec tu budeme mít obojí. Dočasně,samozřejmě. Brdy jsou zkrátka příliš blízko středu Evropy na to, aby mohly ležet ladem.Což mi připomíná, že je tam na podzim hrozně hezky, a že by stálo za to, vypravit se tam na výlet. Takže na brdzkou shledanou! 🙂

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru