Oôóstrý obraz

Krkonoše:

pohledkrk1.jpg

To je něco víc na západ, jeden z těch kopců je určitě Ještěd.

pohledkrk2.jpg

Přídu ráno do práce , a je „vyfoukáno“. Tak říkám stavu, kdy je ráno pod mrakem a fouká, takže z Říčan jsou vidět i hory na severu , Jizerky, Krkonoše a tak. Za chvíli jsem vytáhnul foťák, ale to už se to trochu zkazilo. Příště budu rychlejší.

Sparta proti Olomouci, to byly teda nervy. Chtěl jsem se dívat v ložnici, ČT4 sport ovšem vysílá širokoúhle, takže na normální televizi nebylo vidět tak půlka obrazu. Nový logo, který je i tak nenormálně dost uprostřed, bylo vidět sotva z půlky.

Takže odcházím do obýváku.Jak je možný, že všechny LCD televize, který znám, na digitál šíleně čtverečkujou. Když se digitál převede na analogový kabel, a pak zase do digitální televize, tak je to jasný. Ale proč to na skleněný televizi nevidím? Už jsou ale k dostání STboxy s HDMI a MPEG4. Pouhých 9000 kč, a mohl bych sledovat zkušební vysílání 🙂

LCD televize prostě předběhly dobu a k uspokojivému obrazu bude potřeba HDTV a dostatečný datový tok.LCD televize zatím líp ukazujou silný analogový signál, než MPEG2 digitál.Ale jinak pro laiky samozřejmě platí, že digitální=lepší.

Občas u nás spí různí spolužáci a spolužačky kluků. Je to docela sranda. Třeba už o tom ani nevím, jdu ráno do koupelny, a skrz dveře vidím cizí obličeje na matračkách. Nebo ve tři ráno načapám pět borců v kuchyni, jak koukaj na Youtube. Naposledy Filip hlásil, že v noci naopak nějaký video vyráběli. Né, žádný záběry šikany, je to jen takový škádlení. Kluci, holky.I titulky byly vtipný.

http://www.youtube.com/watch?v=_bou7eQXzPo

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru