900 milionů

„No když pojedeš k nám, tak jeď áčkem, a na konci do jedeš až do depa.“

„Do depa? No a tam mě pustí? No jednou jsem usnul, a probudil jsem se až v depu“

„No jasně , vždyť je tam vybudovaný nástupiště. Hele to stálo Prahu 900 milionů , vybudování týhle stanice. To fakt nevíš , že tam je?!“

…………………………….

Před pár měsíci jsem koupil od Philipse Panasonicu domácí pekárnu. Všechno OK, akorát asi po třetím chlebu jsem chtěl udělat čistě žitný. Vyklápím ho, a vrtulka se oddělila od hřídelky a zůstala v chlebu. Vyndám jí , a nasazuju jí zpátky. Při dalším chlebu vypadla znova. Po bližším prozkoumání zjišťuju neradostnou pravdu. Hřídelka z tvrdé oceli je ubroušena do tvaru D. Na ní nasazená vrtulka je také ve tvaru D, avšak již vykloktaná.Vrtulka je totiž z lehké slitiny. Co s tím? Možná bych mohl vyprudit servis, aby mi dali novou vrtulku, ale tohle je prostě konstrukční chyba. To déčko na vrtulce je o fous větší, takže při každém roztočení to jde do střihu.To se vyžvejká zas Koukám na to jako puk. Zalepit, utěsnit…občas je tam 200 stupňů… navíc se z toho jí.. Filip stál vedle a jen tak utrousil:

„Já bych tam dal nějakou třísku“

„Třísku?? :-8 “

Koneckonců zkusit se má všechno. Vemu kousek dřívka jako klínek a narvu to tam .

A to je vše přátelé.Od tý doby jedem v pohodě na technologii od Panasonicu, a na naší třísku.

Ideas for life 🙂

„Let´s Make Things Better“

………………………….

Tento týden ani politiku komentovat nemůžu, jelikož jsem si ani jednou nepustil zprávy. Teda vlastně jen ráno, kvůli reklamě GARMIN ve studiu 6 . Bude celý květen.

Se Spartou to vypadalo proti Slovácku bledě, prohrávali 0:1 a ještě jim vyloučili Horvátha.V deseti se ale semkli dali tři Góly.To je prostě Sparta.Po zápase jsme ještě pět minut ve stoje tleskali. V Brně to vyšlo taky, a to s pomocí boží a sudího.A le ta penalta se pískat dala, takže vlestně spravedlivá výhra. Slavia sice po pěti zápasech začala střílet góly, ovšem k naší radosti do vlastní sítě 🙂

………………………………

Cestou z Gamehouse s další hrou pro Wíčko (WII Excite Truck) jsem si ještě čirou náhodou koupil „AnnaK Večernice“. Musím se přiznat, že to bylo pod vlivem toho, že jí často dávají na Óčku, tak jsem chtěl slyšet všechny ty písničky. Celá deska je taková rokovější, punkovější, neumím to moc zařadit. Prostě žádnej popík. Ale ono je to někdy tak, že něco přijímám s nadšením, a pak jsem nadšen stále, nebo to trochu vyprchá. Něco třeba zase přijímám chladně, a po čase se mi to dostane tak nějak pod kůži. Láska na druhý pohled.

…………………………….

Na inlajnech se dá i v sedmdesáti.

borec1.jpg

Jarní západ slunce.Bohužel je to u nás samý vedení.

zapad2007.jpg

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru