Papír.

Prostě ten satelit s motůrkem se někam natočil, a už to zase nejde. Chytáme jen hotbird a jen hot programy , což zatím stačí :-). Vina je v natočení, to je jistý. Jen tak šáhnu na konvertor, ale jeho umělohmotné víčko se rozpadlo jako papír. To by mě teda zajímalo..kdepak asi soudruzi z endéer udělali chybu?

Neděle ráno.Nevím, jestli mě probudila zima, nebo jestli se mi chce tak na záchod.No možná kombinace obojího. Proloupnu oko, a první co uvidím jsou pampelišky.Z mé perspektivy ležícího střelce vypadají úchvatně. Přesto že už je světlo, pampelišky jsou zavřený. Míří vzhůru k obloze jako rakety. A vedle nich jedna odkvetlá s těma bílejma padáčkama. Tak to je ten radar. Pinknu do ní, a je po radaru. Snadný cíl. Ležím ve spacáku na kraji pole vedle kravína.

Milan se taky probudil, a hned křičí že je mu zima. A to jsem je nechal spát v autě, nevzali si totiž na rozdíl ode mne spacáky. Tvrdil jsem , že pro dva chlapy spaní v kombíku nic moc, ale vzhledem k událostem předchozího večera to byl jen slabý dvar. Milan se postavil čelem ke kravínu a učinil následující veřejný příslib:

„S váma už nikam nejdu.“

„Vracím se ke Káťe, a už jí nikdy neopustím.“

„Udělám jí druhý dítě a vezmu si jí. „

No přesně tu druhou a třetí větu jsme mu celý večer hučeli do hlavy, tak snad mu v ní něco seplo.

Hele Milane, ta díra vzadu na hlavě vypadá špatně, kouká ti z ní maso.V noci to na šití nevypadalo, ale tohle je divný. Asi teda pojedeme do nemocnice. Jen na chvilku jsem ho opustil, a dopadlo to takhle. Ten striptér, co se k Milanovi tak měl, ho nějak nešikovně odstrčil, a výsledkem bylo říznutí o parapet.

Ten večer vůbec neskončil dobře. Sice se s náma ti týpci pořád objímali, ale něco viselo ve vzduchu. Vypadalo to, že buď se ta banda popere s náma, nebo vymlátí hospodu, nebo obojí. Je to jasný. Kdo uteče-vyhraje. Popojel jsem alespoň dva kiláky mimo kemp.

rentgen.jpg

Díra teda vypadala blbě, v Benešově mu jí ale luxusně zašili. Z doslechu jsme se dověděli, že se v tu noc v kempu fakt ještě něco semlelo.

Domů jsem dorazil překvapivě brzo. Olinu to viditelně překvapilo, nestačila totiž odklidit kolo z chodby do garáže. Z toho bylo jasný , že v noci taktak trefila domů.

swift.jpg

Když jsem minulý týden psal o Suzuki SWIFT, ještě jsem netušil že si jí budu moct taky vyzkoušet. Súčko bylo na sevisu a na technický a na odbahnění a odkrvení. Swiftík jednatečkatři jezdí opravdu báječně a můj subjektivní pocit je určitě lepší, než z fábie. Ale já jako skalní příznivec japonských značek nejsem berná mince, většina mých známých fandí samozřejmě domácímu ehm německému ehm teda vlastně domácímu německému koncernu. Ze servisu mi volali, že se oprava prodlouží díky čištění vnitřku asi o půl dne.

ufo.jpg

Vypadá to jako UFO, ale není to UFO. Možná zase UFO na první pohled nevypadá jako UFO.

repka.jpg

S Řepkou to dopadlo dobře. Moc nefauloval, nevyloučili ho, přesto Sparta s Baníkem jen remizovala.

bahno.jpg

Zaschlé bahno z rybníka. Chtělo to širokáčem, vím, ale kdo by s sebou tahal dva objektivy. Buď mám ve foťáku širokáč na krajinky, nebo tele na portréty.Život je zkrátka plnej kompromisů.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru