Rock for people 2008 den třetí

Ráno jsem si musel odskočit na Praskačku, přijel pro mě Radek. Chrtí závody byly taky pěkný. Kluky dokonce mezitím napadlo sbalit všechny věci a stany do auta, jelikož jsme se rozhodli večer odjet.

Tleskač měl blbý narážky na Spartu jako ve myslu že se ptal:

„Máte se dobřé?“

„A souhlasíte s výrokem Smrt Spartěé“

Takže jsme se sebrali a odešli. Počkej Tleskači, do roka a do dne.. příště si na tebe něco připravíme 🙂

Našli jsme na ovládání vrat hangáru německý nápisy, a nevěděli jsme, jestli to je z období NDR, nebo ještě starší.

AnnaK se pořád usmívala, to potěší. A jako přídavek ještě dala lidovku.

Clou jsou fakt jako fakt dobrý.Takovej energizér. A nová deska bude 🙂
The Ghost z Faerských Ostrovů jsme stihli jen konec, což byla chyba. Je to dobrý. Užili jsme si alespoň Holly Fuck. Skupina Holy Fuck je něco mezi technem a punkem a  Reinhardem Lakomym. Škoda jen že nepřidali- tohle bylo vážně překvapení.

Chtěl jsem vidět ještě Kabáty, jelikož to moc neznám, teda kromě tak třech písniček. Kabáti měli svoje světla a neustále s nima šajnili do publika. Jako proč? Hudba jednoduchá a pěkná, přesto jsem tentokráte v kotli zůstal docela klidný.Kabáti jsou poseři pózéři a kromě asi dvou písniček ty texty jsou fakt blbý. Vedle mě skákaly nějaký holky se slovy „Tak jdem a všechno rozbijem“. A zpívat tak jdem a všechno rozbijem mi připadá trochu lascivní. Kdyby zpíval anglicky tak mi to snad tak nepříde. Spíš mě baví tvořit, než bořit, tohle mi nějak nejde přes pusu. Ale třeba písnička „Kdoví jestli“ s flekatou pravdou mi zase sedí, takže tak..

Kluci mezitím byli na nějakejch Arabech, prý taky dobrý. Asi 23.15 jsme odjížděli.

Odkazy v mém archívu: RFP 2007, RFP 2005

Přejít nahoru