Třicet stupňů

Vojta mi tvrdil, že nemůže naladit jeden satelit, že se mu zdá že stíněj stromy vzdálený asi padesát metrů. To se mi ale moc nezdálo. Šli jsme zrovna po parkovišti k autu pro hmoždinky, a nahlas jsme diskutovali, co s tím. „Víš jak by musely bejt ty stromy vysoký, aby padesát metrů od tebe zastínily ten satelit. Podle tabulek je to třiet stupňů od horizontály. Představ si úhel třicet stupňů ! „Natáhnu pravici v úhlu třicet stupňů a důrazně skoro křikem říkám:“TO JE TAKHLE!“ V tu chvíli šel zrovna proti nám chlapík a jen vytřeštil oči. No nic , šli jsme dál, ale mohl jsem být označen za nácka, naprosto neprávem, no jak bych tohle vysvětloval…. Samozřejmě nesnáším a odsuzuju všechny totalitní režimy tvrdé ruky, všechny rasisty a elitáře. Když Češi nechtějí mít děti, tak jen ať nás doplní cizinci. V další generaci už se nikdo nebude ptát, odkud jsou. Mimochodem já taky maďarsky neumím.

Jedna paní/slečna, co dělá nějakou inzerci, má hrozně podobné číslo, jako jeden můj technik. 777xxx315.Rozdíl je jen v tom prostředním trojčíslí. Nokia E61i jako jedna z mnohých Nokií nezobrazuje číslo volaného, když je v seznamu dvakrát. Zatím  jsem línej nestíhám ty duplicity odstranit. Telefony beru stejně všem, a obráceně vyhledávání nějak funguje.  Akorát, že paní/slečně jsem minule řekl rovnou „Čau“. Pak jsem to asi dvě minuty vysvětloval, no nějak se mi to povedlo. No a předevčírem zase. Kouknu letmo na displej a ještě si říkám, proč mi ten Radek zase volá, když je vedle v místnosti. Takže obligátní „čáou“, a čekám co mi chce Radek říct. Paní/slečna se už smála nahlas. „:-)jasně vždyť mi už si vlastně tykáme…:-)
A jeden malý erorek.V nejnovějším upgradu iPhoto se program zhroutí při každém druhém pokusu o rotaci fotky. Takže čekám na další upgrade a snažím se fotit na šířku.

http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=5562732#5562732

kratenaaton.jpg

Lahev vlevo 🙂

cernokosteleckavnoci11.jpg

cernokosteleckavnoci21.jpg

Čekání na PIZZU do krabice.

pricnikyrez1.jpg

No koukám, že mi už pěkně hnijou ty příčníky na autě…Mám je ještě z prvního Súčka. Tak si asi budu muset koupit nový příčníky. Nebo Súčko 🙂 Sakra, oni už snad nedělaj zelený 🙁

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru