Večírek

25 let po konci základní školy. Vždycky si někdo vzpomněl na nějakou příhodu, a ostatní buď souhlasili, nebo nevěřícně koukali. Já jsem si taky občas vzpomněl na nějaký fragmenty toho, co popisovali ostatní. Ta paměť ram tam prostě je, stačí jen oživit. Musím říct, že holky co přišly, byly všechny krásný. 🙂 Vlastně tím, že jsme byli na jazykovce, a každý z jiný části Prahy, tak jsem se s některými od tý doby ani neviděl.

Báječná lavička, co přišla ze zásilkový služby vypadala nejdřív dost zoufale. Zkusil jsem vzít lodní lak vyrobený v roce 1989, a rázem se to o sto procent zlepšilo. Z laku ubyla sotva třetina- no asi ho budu mít až do důchodu.

Dneska jsem byl poprvé v Tescu v Říčanech. Jelikož nakupuji Pepsi každý všední den, tak vím, že z 30 Kč jí v Bille zdražili na 32 Kč, někde dokonce 33 Kč. Když je akce, což je většinou, když je blbý počasí tak 27 Kč. Jinde než v Bille je taky 30 až 33. No a v Tescu měli cedulku škrtnuto 38 a sleva na 32. To fakt na tenhle průhlednej trik ještě někdo naletí ? Nebo už né, a v Tescu to ještě nevědí ?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru