Strike

Minulý víkend jsme zašli s našima na Bowling. Bowling ani moc nemusím, normálně ho prohrávám i na wíčku.Prostě moje levá ruka je levá, a pravá je na tom úplně stejně. Nehrál jsem to určitě dlouho, první rozběh, rozklek, rššššš a kalhoty vepředu u poklopce asi tak 20 cm díra. V tu chvíli házela ve vedlejší dráze nějaká slečna a mázla to přes dva žlábky. Jako né kvůli mě, prostě byla už trochu pod vlivem. Nosím teď většinu kalhot po Filipovi, jsou to samý krásně vojetý džíny. No a teď se mi to vymstilo. Usoudil jsem, že v tomhle bowling baru čtyřky bez ubrusu můžu dohrát i s dírou. No moc mi to teda nešlo, sranda byla ale obrovská.

Tento víkend mě museli chvíli přemlouvat. Odpoledne jsem si dal totiž chvíli šlofíka. Což nikdy nedělám, ale když už to udělám, tak jsem pak hrózně protivnej. Filip mě budil tak, že mlátil rukou do matračky asi dvacet centimetrů vedle mé hlavy. Otřesy otřesen  jsem si malátně natáhnul méně penerský dříny, a vyrazili jsme, tentokrát do úplně novýho bowlingu v Benicích. V první sadě vyhrál s přehledem David prostě se jen nebál do toho praštit. V druhé jsem vyměnil koule č.10 za koule č.12 a posílil rány. Pět strajků za sebou a výsledek 194 , to jsem vživotě nedal, a pravděpodobně ani už nedám.

colorado300.jpg

Na procházce s novou gépéeskou Colorado 300.

inlinepocernice1.jpg

Inlajny .Týhle trase říkám Počernice, i když je to kousek vedle.inlinepocernice2.jpg

Je tam i letiště pro modely 🙂

Dneska překvapil teploměr, a do oběda vyskočil na nevídaných únorových 15 stupňů. Inlajny v Počernicích byly pro mě jasná volba.Pro změnu se mnou nikdo nechtěl ject, no nevadí. Stejně nevím, jak na tom budu po zimě. Jako moc jsem to ze začátku nedával, ale všechny jsem předjížděl, po zimě(už je fakt po zimě?) to nedával nikdo.

Divný. Kde se vzal v češtině ten děsnej obrat „nedávám to“? No znám ještě jeden horší :“… a jsem za to rád“. Při těhle slovech  v duchu křičím: „To se to nedá říct jinak?“

Film „O život“ je pěkná kravina, ale nenudil jsem se. Je tam pár takovejch náznaků na přemýšlení takže druhý den jsem přemýšlel o druhý rovině toho filmu. Věřím, že se najde spousta lidí, který to šmahem odsoudí (nepochopí tu další rovinu?) a budou tvrdit že je to komerce a brak. Přitom ti samí sjíždějí pravidelně Ulici a Růžovku nebo Vékávéčka. Třeba právě teď tu mám zapnutou Vault, což je hudební stanice, co dává jen hity. Takový lepší rádio. Ze seriálů poslední co jsem sledoval, bylo občas Letiště. Před spaním si pouštím k veliké radosti Oliny nějaký sporty, nebo Viasaty. Jako kdybych měl DIGI TV platit, tak bych ho možná něměl, ale  jako dealer mám jeden komplet přidělený. Na HBO taky občas běží něco pěknýho, třeba Šifra mistra Leonarda.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru