TV Barrandov

Je potřeba říct, že nejsem úplně sklalní divák, poslední dobou se stripovaně nedívám na nic.Když něco pustím v obýváku, tak je to hudba. ÔÔčko,Musiq1, nebo Vault. Večer v posteli se s Olinou díváme na Animal planet, Viasaty ,nebo nějaký film na HBOxxx. A samozřejmě když je fotbal. nebo hokej.Na zprávy už nekoukám vůbec děsně mě to prudí, i když přijdu k někomu na návštěvu a je to tam puštěné.

Proto když jsem přepnul v podvečer na 90 minut, zaujalo mě, že místo krve tam byla taková ta pohodová raní šou, akorát že večer. Dobrá alternativa k mýdlové opeře.V 19.00 , kdy na ostatních programech začíná nekonečný proud dezinformací, poučování a krve, na TV barrandov běží dokument jako z Viasatu.Ve 20.00 až 20.15 lehčí zprávy, a pak standardní bramboračka (detektivkový seriál) , akorát že evropská. Tólkšou se Saudkem bylo lepší, než jsem čekal, Saudek je bavič, a o to asi jde.Pak film, který se jmenoval nějak jako “ Z pohledu muže a z pohledu ženy“. U tohoto komorního filmu jsem fakt ztvrdnul, podobný věci dává jen HBO.

A teď otázka, jestli bude TV Barrandov úspěšná, a komu ubere diváky. Vidím to tak, že ubere nejen Nově ale všem rovnoměrně. Navíc si nemyslím, že by Nova opravdu vypnula v dubnu v Praze analog. Myslím, že ho vypnou v okamžiku, kdy v pražském regionu nebudou mít ani jeden peoplemetr napojený na analogový tuner. Ono jakmile to vypnou, tak v ostatních regionech znervózní, a digitalizaci vyřeší jednou provždy satelitem.

Přejít nahoru