Vstávej, deš do školy.

Filip se posadil na postel a pravil: “ No bohužel je to pravda“

Někdy mu to totiž říkám ze srandy třeba v sobotu ráno, a sleduju , jak  bude reagovat. Dnes je první den prázdnin a bohužel pro Filipa základní škola nekončí. Vízo už sice máme, bylo krásný, bez čtyřek, ale dvojka z chování a sedum vostrejch po vysvědčení – rozuměj sedm dní veřejně prospěšných prací. To vše za originální spejerské rozloučení s místní ZŠ .Proč já pako se tak smál při tom filmu Gympl… do roka a do dne jsem byl taky ve škole na koberečku.

David měl dva měsíce bez PC, protože mu hrozily nějaký koule, a sám nechtěl dělat repec, ale nějak se nemohl donutit se víc učit. Takže jeho PC jsem oprašoval ve skříni až do 20.6. Výsledek se dostavil, prázdniny má David klidný a může si klidně ještě více nakouřit pěnovku vyhrát další svítící rukavice v Guidwars.

Oslava vysvědčení byla bujará i mezi dospělými, Tonda by mohl vyprávět.Navzdory všem škarohlídům (a díky dvěma přídavným vzpěrám) se nám nazének z terasy do garáže nepropadnul, a máme tak bezvadnej relaxační koutek.Ten větší bazén, to je u Tóny v Dobřicho.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru