Kultura v květnu

Blogeři hodně kritizují nový stránky www.nova.cz . Jako vůbec nechápu proč. Já jsem měl vždycky rád parodie, třeba Českou sodu, Kartinki.cz a tohle je velmi důstojným pokračovatelem.Oni to totiž nepochopili. Ta modrá sekce je bulvár občas s prvky parodie a ta červená je parodie zpátky to směřuje okrajově k bulváru.

http://tn.nova.cz/bin/front.php?section_id=800&article_id=103544&refresh

Výborně!

Jelikož zprávy nesleduju, v době od 19 do 20 hodin se dají dělat daleko zajímavější věci, tak mi to tak nějak splývá. Když už bych měl se na něco koukat, tak na přátele. David má dokonce největší majstrštyky z přátel nahraný na tripodu.

Televize mi jako vůbec nějak uniká. Večer před spaním maximálně dokumenty na tématickejch kanálech. Jo a ty Muži na stromech to si pustím, Aljaška je krásná. Filip sleduje Zoufalý manželky. Olina ještě stále Růžovou zahradu , i když tuhle u toho se smíchem vyprskla „Vichr z hor!“ Byla tam totiž nějaká debata ve stylu: „Já nejsem tvůj otec, já jsem tvůj syn“. (kdo nezná Svěráka, ať si doplní vzdělání).

Hraní nějak flákám, teda Mario kart wii v onlajnu je bezvadný, a někdy se dokonce sejdou slabší hráči, takže jsem třeba i na špici. Nejmíň mi jdou starý tratě ze starejch konzol, který jsem nehrál v originálu. To co znám z GAMECUBE či z DSka už je dobrý. Ve dvou občas paříme i Fotbal Mario strikes back. Zato Olina se nám rozehrála . Může za to podložka Wii Fit. Nemilosrdně sleduje váhu a nabádá k různým aktivitám. Takže hádejte, kdo má nejlepší skóre ve skoku na lyžích a ve fotbalových hlavičkách?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru