Brno a palec pro TV Prima

brno.jpg

Brno vůbec neznám. ale co se týče ne-zaparkování v centru, tak to silně připomíná Prahu.

namestisvobody.jpg

.

Dáme si někde v klidu kafe. Tak tady je asi už to největší centrum. Mekdonald a káefcé, no pěkný. Vlastně všechny centra vypadají stejně, takříkajíc globálně. Žádná normální místní kavárna?

restauracevyhlidka.jpg

.

Nakonec jsme jednu našli, byla hezká, útulná.

Byl chvíli čas na zamyšlení , tak jsme si říkali, co asi dělají kluci. Prostě standardně přídou domů a sednou k počítači. Jako ty virtuální zážitky jsou taky hezký, ale takový samotářský, a né moc skutečný. Potkat se s někým naživo určitě nabíjí daleko víc.

Na garminovským setkání jsem napůl ze srandy slíbil, že jako dobrovolníci provedeme zrevidování zmapování části území. Lesní a polní cesty a turistické značky se totiž ze satelitu poznat nedají. Na to je potřeba to fakt projít.

Celkem pravidelně poslední dobou koukám na Vyvolený. A včera dostala René báječný trest od štábu TV Prima za to, že neodevzdala šampón na vlasy. Musela si nechat vetřít do vlasů olej s česnekem. Tak tom říkám trest. Vypadá to, že nejen Vyvolení jsou odtržení od reality. Štáb zahleděný do vlastního báječného pocitu moci nad někým to evidentně nezvládá. Tak za tohle asi udělím palec TV Primě. Alespoň bude více času na psaní deníčku 🙂

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru