Derby 4:3.

Koupit lístky v předprodeji TICKETPORTALU se nám nepodařilo. V prvním místě udávaném na internetu měli zavřeno, a do druhého jsme se dostali už méně než dvě hodiny před zápasem. Ach jo. Ten dvouhodinový limit nikde viditelně nebyl napsaný. Lístky jsme kupovali hodinu a půl před zápasem přímo u stadionu, a už bylo místo jen na galerii. Stihli jsme ještě podzimní pouť. No spíš takový torzo podzimní pouti. Nějak to upadá. Dokonce jsme viděli šéfa (ano je to přesně ten kterého máte na mysli) , jak se do mobilu rozčiloval, že u vláčku není obsluha a že teda jak mají něco vydělat, když tam ani nejsou. Jeli jsme na nostalgické horské dráze a pak na autodromu souboje jen ve třech proti sobě :-).

Hokej samotný-príma zážitek, výhra 4:3.   Ale byly to nervy. Na derby SPARTA-SLAVIA přišlo víc než 11 000 diváků. Ton měl nádherný sólo zakončený blafákem. Na večeři měli kluci slíbenou večeři u KFC. Zrovna vybírali, co si dáme , a mě poslali ke stolku. Přes malé sklíčko nahlídnu k vedlejšímu stolu, kde sedí borec v červeném se spoustou papírů. Se zájmen kouknu jen tak po očku, co řeší. Spousta firemních lejster, dělal si poznámky a určitě řešil spoustu důležitých manažerských rozhodnutí. V neděli večer. Nechápu. Už už jsem chtěl otočit hlavu zpátky, když se borec v červeném tak nějak divně na tý dřevěný sedačce naklonil, a zcela nahlas si tůtnul :-(( .

René ve vile VyVOLEných odpálila práškový hasičák. No jak může dělat provozní v hospodě, když neví co dokáže práškový hasičák. Ty zoomovací mechanismy kamer šly asi do kytek. Já bych to taky možná nevěděl, kdybych nebyl jako malej tak strašně zvědavej. Jižní Město bylo v tý době ještě nedostavěný, takže místo hřišť tam stály poloopuštěný provizorní buňky a sklady. Práškový hasičák jsem našel v buňce 2×5 metrů. Naivně jsem se domníval, že stisknu, bude práškovat, pustím, přestane práškovat. Z buňky jsem vyskočil zcela bílej, šokem oknem.

Naproti tomu fotbal dopadl špatně. Kromě Sparty hrála špatně i Boleslav, nebylo moc na co koukat. Boleslav jen odkopávala, a to ještě slabě přímo na nohy Sparťanům, ti toho ale nedokázali využít. Holub pak před koncem prošel malým vápnem a bylo 0:1. Když ale slyším pak ty komentáře v televizi, tak mám pocit, že jsem snad byl na jiným stadioně. Jó ty mediální ….. jsou už asi dávno vyřešený.

nuselak.jpg

Nuselák. Odpoledne. Čekací doba pro auta pouhých 10 minut, pro motorky míň.

cestawilsonova.jpg

Večer v pohodě.

naklad1.jpg

Na tý fotce to tak nevypadá, ale v reálu mi připadalo, že ta skruž vpravo tam moc dobře nedrží.

naklad2.jpg

To co není vidět, jsou vysypaný fošny z vleku tý dodávky v protisměru.

souhlas2.jpg

Souhlasím s licenčním ujednáním :-).

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru