Skryje

garmin-zumo.jpg

Tentokráte jsem měl za úkol o NEZABUdickém víkendu vyzkoušet dvě Gépéesky. Vůbec jsem všem tvrdil, že jsou účastníci reklamního setkání Garminu. Oběd zdarma ovšem nebyl-příště se musím polepšit.

Skryje u Křivoklátu. Tady se skryje každý. I vedoucí světový operátor-rozuměj mobilní zde nemá signál. Jasně, signál je pouze Vocamcaď-Pocamcaď. Nebo jsem si možná nezaplatil ty extra víkendové hovory. No tady ta telefonní budka na návsi dává smysl. Svíčková byla poněkud světlá, né typycky hospodska, ale dobrá. Koupání v Berounce bylo báječné, byť barva řeky byla po deštích trochu nevábná. Ostatní se nekoupali, šli se podívat na nějaký jezírko.To už Olinu bolela pata, tak jsem jí důrazně upozornil, že se vracíme nejkratší cestou.Že tady jsme na rekreaci. Připojilo se k nám pár odpadlíků, zatímco „A“ tým pokračoval delší cestou do tábora. Posledních pět kilometrů jsme jeli poněkud nesportovně stopem.“A“ týmu jsem predikoval, že dorazí v osm. Dorazili po devátý. Částečně proto, že šli na večeři, a částečně proto, že zakufrovali. Njn tady mapa nestačí .Tady by se jim ta Gépéeska, (možná i jen buzola)hodila.V neděli jsem měl U rozvědčíka kuřecí řízek, a slintal jsem po okolních talířích s krásně tmavou svíčkovou. Spravil jsem si chuť až v týdnu v restauraci ve Spektru, i když tak tmavá, jako U rozvědčíka nebyla.

skryje-bez-signalu.jpg

Slunce v objektivu-kouzlo nechtěného.
kouzlo-nechteneho.jpg

Žlutá je cesta tam, zpátky jsou to ty černý kuličky na silnici.“A“ Tým se vracel zpátky po modré(fialově je značena přibližně jejich plánovaná trasa).

mapsource-vylet-2.jpg

Účastníci zájezdu.

ucastnici-zajezdu.jpg

………………………………………………………………………………………………

Po delší době, snad po půl roce jsem poslouchal rádio. Večer po devátý hodině hrajou všechny stanice báječně.Akorát nechápu, proč na tý frekvenci 97.2 pořád za každou písničkou křičí „Hrajeme jen to nejnovější!!“ Všechny písničky už jsem totiž znal, tak jakýpak nejnovější? Ale odkud je znám? No možná z Óčka. Každopádně zas tak moc nový nebyly.Na veřejnoprávním rádiu byl rozhovor s chlapíkem, že se jaksi nepovedla ta zakázka na bitevníky Alca. A že ty letadla nikdo nechce ani za zlomek ceny, a že jsme na to m prodělali přibližně 100 000 000 000 Kč.Dřív bylo na penězích napsáno, že jsou kryty zlatem, a ostatními aktivy.Těžko říct, co je kryje dneska. Dole je akorát nápis Kulhánek. Asi že tahle měna kulhá na obě nohy.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru