Divočáci v Praze, Potěmkinovka v Brně

Šli jsme s Fandou do Nedvězí, bylo asi jedenáct večer.Silnice jde sice po poli, ale je tam takovej tmavej úsek. V podstatě jsme viděli jen hodně málo. Najednou něco přecházelo přes silnici. Na zajíce moc malý, a na srnu moc nízký. Kvi kvi kvýýk. No jasně, divočák. Mašíroval si to do lesa.

Když jsem minulý týden psal o svém poněkud zvlažněnějším tempu sledování televize, ještě jsem netušil, že je to obecný trend .Prý meziročně poklesla sledovanost o dalších 10 procent. No kdo by se divil že? Z posledního týdne si vzpomínám jen na fotbal, a na regionální zprávy z Brna. Primátor tam nechal vyčistit od grafity ulice, kterými pojedou prezidenti. Teda.. vyčistit…ehm.. Byl tam záběr, jak nějací maníci natírají docela nový krásný hnědý dlažbový sokl hnědým balakrylem.Pak tam mluvil přímo zástupce primátora(ČSSD ..nebo ODS… no není to jedno?), že to není tak, jak si všichni myslí. Že to jen chtějí mít hezký. Hezký to bude, dokud se ten balakryl nezačne z tý dlažby loupat. Být já na jeho místě, tak bych právě nic nevylepšoval.Ať to vypadá tak, jak to vypadá. Naopak. Ukázal bych jen to špatný, aby na mě zbylo víc dotací z EU. Vždyť o tom to přece celý je. Nebo jsem to špatně pochopil? Nebo to češi špatně pochopili?

Celý týden jsme pracovali na bazénu-je to teda spíš větší vana. Původní moje představa dát ho na terasu vzala za své, když jsme zhodnotili čas dopadajícího slunce na místo, kde měl původně být. Takže je nakonec na zahradě, takže pidizahrada se ještě zmenšila. Navic jsem to trochu prokaučoval, a neobjednal jsem si montáž. Takže nikdo teď v sezóně samozřejmě nemá čas, takže to se střídavými úspěchy bastlíme sami.

Road test 🙂

road-test1.jpg

road-test2.jpg

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru