Error 10

Co znamená ERROR 10? Prostě ráno netekla voda, tak jsem se kouknul do sklepa na čerpadlo. Na displejíku stálo ERROR 10. Čerpadlo vypínám a znova zapínám a normálně to jde. Mám podezření, že nějak blbě saje, ale naštěstí se to nepotvrzuje. Za chvíli totiž zjišťuju,že protejká záchod, to bude tím.

Středa a vyrážím na schůzku na druhý konec Prahy.Do uší si pouštím TRANCE z autorádia a nálada jse hnedka lepší. U Průhonic už to ale stojí. Pět kilometrů v koloně. Na konci se můj pruh ztrácí, prováděj tady nějakou údržbu středního pásu. Tak schválně, jestli už se Češi naučili pravidlo zipu. Kouknu na chlapíka vedle mě. Zatvářil se hrozně, čekal jsem spíš premiérský pozdrav, ale normálně mě pustil. Dál to popojíždělo až na Kačerov, kde je nutné se zasunout mezi kamióny, a kvalifikovat se tak k vjezdu na Jižní spojku. Jižní spojka chrupka stojí celá, vo tom žádná. Z Říčan do Liboce hodinka dvacet. Černokokostelecká v Uhříněvsi a v Říčanech začíná být taky pěkně drsná, a to v podstatě v kteroukoli dobu. Čím dál tím víc lidí se sem stěhuje a obrovský kamiony tudy objíždějí tu chytrou kamerovou mýtnou bránu.

silnice1.jpg

kolotoc1.jpg

Ráno pustím televizi.Prý se kvůli chybě Ministerstva hojnosti EU slivovice nebude moct jmenovat slivovice. Možná že to prý naši Europoslanci nakonec zařídí. Takže držme jim  palce, a slivovice bude. Díky EU.

Osobně slivovici nepiju, dycynky jen malýho panáčka na desinfekci.Dvakrát jsem se totiž po ní poblil.Poprvé to bylo na závěrečném večírku poddůstojnické školy v Topoľčanech. Normálně tam byl chlast přísně tabu, ale proslýchalo se, že poslední noc bude mít službu dévéťák-salámista(výstrojní náčelník), a že je to tak dycky naplánovaný, že se všichni zguněj.

Po pár panácích se mi udělalo šoufl a musel jsem jít ven.Záchody byly stejně venku, jelikož ty v budově byly v rekonstrukci. K záchodům jsem už ale nedoběhl. Klečel jsem na trávníčku, kolena na obrubníku a proti mě zvracel Kymlička.Ještě jsme na sebe něco s chehotem pokřikovali, když jsem uslyšel hvízdavý zvuk. Bylo to dynamo skládacího kola dévéťáka. Normálně projel okolo a nic neřek, fakt to měl na salámu. Druhý den mi bylo zle, a musel jsem vyčistit ty kalhoty. Byly na kolenou celý bílý, obtisknutý od tý barvy, co jsme s ní na prověrky natírali obrubníky.

Než se narodil David, trochu jsme s tchánem popili. Tvrdil, že tahle slívka je sedmdesátiprocentní, a že přesně tuhle dodávají na Vládu. Ležel jsem s Olinou v osmým měsíci v posteli, skoro jsme se tam nemohli vejít. V pololehu-polosedu  tupě zírám na lampičku. Takovej ten stav absolutního vožrání kdy se nemůžu ani pohnout. Najednou se mi začaly dělat u pusy bubliny jako z bublifuku. Asi po pátý bublině se Olina probrala, ty lupací zvuky jí přišly divný. Hrozně nadávala, ať to nedělám, ale nedalo se to zastavit. Na oplátku mě ráno vzbudila v 7.00 a musel jsem s ní ject na těhotenskou prohlídku. Né teda až do ordinace jen k nemocnici. Na Tylově náměstí byly už otevřený lahůdky, tak jsem si dal salátek s majonézou a udělalo se mi líp.

Když o tom tak přemýšlím , tak by si tu slivovici klidně mohli ti Europoslanci nechat.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru