Grandhotel

Moje chřipka se stává již rezidentní, takže jsem si jí přestal všímat. V sobotu David dostal nápad, že půjdeme do kina. Sebevědomě jsem Olině sdělil, že jdeme na Grandhotel, moc teda nadšená nebyla, chtěla vidět spíš Anglickýho krále, ale výměnným slibem za večerní doprovod na tancování salsy se mi nějak podařilo jí přesvědčit. Kluci šli paraelně na něco historickýho, ale jak nám pak sdělili, bylo to šíleně krvavý.A když to řekli oni, tak to zcela jistě krvavý bylo.
Kdo má rád Samotáře, měl by jít i na Grandhotel. Je to samozřejmě úplně jinej film, i když v něčem dost podobnej. A kdo má rád Ještěd a Samotáře, tomu se bude líbit dvojnásob. Někdo v nějakým komentáři psal, že všechny postavy jsou smyšlený. Jasně, jsou smyšlený, na něco obyčejnýho by nikdo nešel, nebo by to dopadlo jako „Ještě žiju s plácačkou…“.Na začátku se ukáže několik postav, a ty se nadále rozvíjejí. Semtam takový volnější záběry počasí a Ještědu z ptačí perspektivy. Jo a výhoda je, že jsem dopředu neviděl trailer. Trailer dycky ukáže ty nejlepší snímky, ale ochudí diváka o překvapení.
Večer jsme stejně nakonec na salsu nešli.S radostí jsem se podřídil, country je taky dobrá. Že prý hrajou jako „uspavači hadů“. No je fakt, že žádný velký šou to nebylo. Zpěv a hudbu nemohu posoudit, neb mám hudební hluch, ale zdálo se mi to dobrý. Sál byl klasickej, jak z filmu „Hoří má panenko“, výzdoba evidentně ještě ze sivestra. Prostě sranda.
V neděli dáváli na ČT2 „Vlasy“.Myslel jsem , že už mě ta závěrečná píseň nedojme , vždyť už jsem to viděl tolikrát..Dojala mě stejně.
Vedle školy otevřeli EROTIC CITY.Ptal jsem se Filipa, jestli už tam byl.Že prý ještě né.Že jejich učitel a zároveň výchovný poradce školy se kvůli tom uhrozně rozčiloval. No měl by spíš bojovat proti tomu tabáku vedle. Tabák je na počátku každý druhý smrti, kdežto erotika je na počátku skoro každýho života :-))

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru