RFP 2016

Den první.

Počasí bylo báječné, my stáli s autama na parkovišti skoro na konci dráhy a koukali na letiště. Aha, takže letos dvě akce v jedný, muzika  a ještě k tomu letecký tříden 🙂

Bazzookas měli v rámci programu i žádost o ruku, mrzí mě, že jsem nebyl blíž. A ona řekla „Ano“. Richardovi Mullerovi to šlo daleko líp, než na Votvíráku, a ani nepotřeboval židli. Mydy Rabycad byli daleko lepší, než jsem čekal. Vlastně skvělá zábava. Ovšem Repetitor, to byl prostě trashmetal jako v osumdesátkách(ano to byla ta doba, kdy se prodávaly kalhoty s délkou do pasu a nekoukal mi z nich celej zadek). Parádní koncert ,a přitom jen v malý garáži na stíhačku. To už viděl i Sam, který přijíždí vždy pozdě.

Den druhý. 

Prostě jsem chtěl být někde jinde , a tak jsem tam byl. Ještě nic moc nehráli takže volím menší bar , několik kubíček a a holky mi pouštěly muziku na přání. Vybaví se mi „Reklama na ticho“. The inspector  clusoe, snad poprvý  absolvuji skoro celý jejich koncert. Jídlo se oproti loňsku hodně vylepšilo, gruzínské pochoutky i thajská polívka byly báječné. Horkýže slíže maj silný refrén a Tři sestry možná ještě silnější. Víno a táborák stage, víno a táborák stage. Opravdu tam byl i táborák a dobrovolníci hráli na kytaru. To už se ale blížili Offsprings. Ano, čekal jsem, jestli se bude zpěvák ptát kdo tu byl před osmi lety. Hlásil jsem se tak hrdě, jak to jen šlo. Fakt jsem chtěl pak kolem jedný už jít spát, ale jak jsem si vzal bundu , tak jsem zase obživ. Jenže ve dvě to zamázli všude , takže poslední byla naše autodiskotéka asi do půl čtvrtý.

Den třetí.

Ráno opět koupališti Flošna. Holky nám chtěly koupit dětský lístky, že prej se chováme jako děti. Drzý co?  🙂 Zpátky jem jel taxíkem, protože Sam prostě musí ject na votočku do Prahy každý den. Taxikářka si ještě jela koupit Sportku, tak jsem jí popřál ať jí to vyjde , a ať si to ještě užije, když ještě naposledy jezdí dročku 🙂 Naštěstí Sam se vrátil poměrně brzo. Thajští kuchaři a zelené kari. Pálilo to tak akorát. Monkey business mě jako moc nezaujali, to Anti-flag byli daleko lepší. Míchaj nám to nějaký silnější. Vinný střik znamená dvě deci vína a deci vody. Opravdu? Tak snad poslední , co jsem tady ještě nepil, byla Kofola.“Když jí miluješ, není co řešit.“ The 1975 drželi pěknou hudební linku, nebo my jsme drželi linku,nebo nejspíš obojí. Táborák tentokrát jen na zahřátí. Massive attack měli super světla, líbila se mi i hudba.A šíleně moc nápisů , některý i přeložený do češtiny.Prostě některý kapely to tak mají, že s hudbou šířej i svůj světonázor. Vinař to sbalil dřív, takže poslední drunk  drink byla kofola a něco do ní. Do spacáku ulehám asi v jednu, akorát tak na to, abych mohl ráno bezpečně odject.

 

Den čtvrtý.

Zase mě vzbudilo v sedm ráno ostré slunce. Ještě pomáháme nastartovat auto sousední partě holek. Prý jsme šikovný a příští rok jednou s náma.Hm. Hledáme auto s alkohol testery, bohužel žádný nenacházíme. No zrovna to vyšlo tak, že oba dejcháme až navostro. Policajt mi říká, že můžu ject, a já, že ještě čekám na to auto co zastavili přede mnou.

„Aha, vy jedete spolu…no jestli se ale pán u nás nezdrží.“

„No myslím že ne, jeli jsme tak nějak na stejný vlně.“

Ale úplně jistej jsem si nebyl .Ale oba máme nula, to znamená že pokračujem na kafe do KFC.

Přemýšlíme , že příští rok pojedeme asi ve trochu pozměněné sestavě. Sam se smál, že ani letos nic neztratil.Já taky nic neztratil , ale vlastně každý rok něco ztratím a něco najdu.

 

RFP2016DEN1 - 1 RFP2016DEN1 - 2 RFP2016DEN1 - 3 RFP2016DEN1 - 4

RFP2016DEN2 - 1

RFP2016DEN2 - 3 RFP2016DEN2 - 4 RFP2016DEN2 - 5 RFP2016DEN3 - 1 RFP2016DEN3 - 2 RFP2016DEN3 - 3 RFP2016DEN3 - 4 RFP2016DEN3 - 5 RFP2016DEN3 - 6

 

 

 

 

Přejít nahoru