Rock for people 2013

 

Sam  vypadal dostatečně jinak, takže se ho při vjezdu na parkoviště kluk zeptal :“Služebně?“ A on tak poťouchle:“ Jak se to pozná?“ Bezeslova mu vypsal firemní povolení k vjezdu. My ostatní to měli za tři kilča.Nálepku jsem si přelepil na palubku, což způsobilo, že mě zpozoroval kluk na dalším checkpointu  a jal se mě honit.  Stopnul auto „kolegy“, co jelo za mnou. Přijel teda se Samem a divil se, proč jsem si to přelepil. Protože samolepa je přihláška k dechové zkoušce při jakékoli cestě z letiště do HK. Sice moc nechlastám, ale třeba mám prošlý obvazy v lékárničce, takže ták.

Ve stanu Božkov úplný dežaví. Říkám mu čau, a jako ten borec z Třince si i vzpomněl, že jsme tam pařili přesně před rokem. Chtěl jsem něco se zelenou, tak mi Sam přinesl docela dobrý zelený koktejl. Mezitím  mi volal Voyta, že přivez náhradní klíče od auta. Ladným krokem k bráně a zpátky. Klíče naštěstí fungovaly, tak jsem mohl osvobodit svoje původní zabouchnuté v kufru a ty náhradní dát v rámci diverzifikace rizik Kačce. Po tomto meziplynu jsem se vrátil na stan Božkov. Jako že chci to samý s tou zelenou. Barman koukne na Sama a uchechtne se: Takže ejako minule? Čtyřikrát zelená, jednou tequila a zalejt redbulem?“

„Same, ty prevíte!“

Černou fixou od Starbucsu jsem jim na kartu na baru dopsal drink s názvem „Neználek na měsíci .. 259.-„.

Další dny už byly naštěstí dobrý kapely, tak nebylo tolik důvodů si užívat doprovodného programu.

Nova tam měla taky stánek, kde promítala seriály. Asi se snaží negaučový lidi vrátit zpátky na gauč. Stropramen Cool by měl změnit logo, hlavně to vertikální vypadá hodně robertkovsky.

Ani jedno dopoledne na koupališti sice moc teplo nebylo, sprchy a porcelán ovšem stále vynikajíci. V Intersparu se Filip kasal , že sní celou velkou Pizzu. Poslední dva kousky se ale tvářil jakože už nemůže.

Na kontrolu lékárničky policií naštěstí nedošlo, ale do přístroje jsem si foukal. Na obligátní otázku , zda byl nějaký alkohol, jsem odpověděl , že si myslím že už se to vsáklo. Ani mi to neukázal, a říkal že mám pravdu, že už se to vsáklo.

Ale jo.. bylo to i o hudbě. Třeba Chloe ,Horkýže Slíže, Za třicet vteřin na Mars,Queen of the stone age,Pražský výběr, Cocote minute,Aneta. Ovšem zrušili jedno venkovní pódium, místo toho dali o dost menší stan. Stan for People 2013.

 

 

Přejít nahoru