Nápis na autě A

Tak tyhle nápisy se objevily na náklaďácích.Odborníci mi prozradili, že to znamená, že auto převáží odpad. No jasněě. A jako Abfälle, zřejmě opatření, které je zavedeno synchronně v celé evropské sociálně demokratické říši.

Když mi v autě ztichne rádio, znamená to, že mi někdo volá.Pak je dramatická půlvteřinová pauza a až pak jednou zazvoní telefon a samo se to zvedne. Hodně divný je, že Nokia tenhle koncept opouští, přitom to má oproti BT samé výhody. Zastrčím telefon do držáku a přepne se mi profil a bere se to po prvním zazvonění. A dobíjí se.Někdy mi přijde, že ten pokrok tak někak udělá krok stranou. Místo pokroku úkrok.

Nová digitální televize má rozlišení 576 řádků místo původních 625 u analogu. Nu vot téchnika. Ale  pořád se musí říkat, že digitální= lepší.Ráno jsem se koukal na ôčko.Jak tam jsou ty okraje , tak si někdy televize myslí, že se vysílá jen střední pruh, a ořezává i logo. Poskakuje to zcela náhodně, a postavy v hudebních klipech mám buď široké, nebo úzké a je to celé takové kreativní :-).  

Spotřební elektronika je čím dál tím rozporuplnější a složitější,  a počítače   se softwarem jsou stále jednodušší a uživatelsky příjemnější.A celé to tak nějak splývá.

Přejít nahoru