Poltergeist

No a máme ho doma. Nevysvětlitelný zvuky podobný startování letadla v dálce. Zkoušel jsem vypnout všechny elektrické spotřebiče, ale nepomáhá to.vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaa. Zvláštní.. chtěl jsem napsat citoslovce “ vauvauvau“ a klávesnice udělala tohle.Tak tohle je fakt případ pro Máldra a Skalyovou.Takže k těm zvukům: Ozývají se nepravidelně a jen když je úplný ticho. Někde jsem se dočetl, že se z vesnickýho trafa přenášejí vibrace po kabelu až ke stěně domu. Což by odpovídalo, kabel vede venkem až na vnější stěnu ložnice. Každopádně pravda je tam někde venku . 🙂

Sparta hrála fakt špatně, a pobavil mě trenér Chovanec, který řekl, že hráči nic nevymysleli. Hehe. Až doteď jsem si myslel, že taktiku vymýšlí trenér. Správně měl říct : „Neumím nic vymyslet a proto nám to nejde“. Hráči vybojovali spoustu ztracených balónů, akorát pak nevěděli co dál. Hokejisti naproti tomu potěšili, celkem jim to tam padá.

Děsí mě různý socialistický nesmysly, jako šrotovný. Co když někdo jezdí do práce na kole? Takže nejlepší je spotřebovávát fosilní paliva? Koukám se na ta čísla o zadlužování eurostátů včetně toho našeho, a pořád mám ten pocit, že už se ty dluhy nikdy nesplatí. Už se mi dokonce v noci zdálo, že byla měna. Jinak ale už začínám chápat lidi, kteří se od politiky obalili rezistentním obalem a žijou si svůj mikroživot. A pak že se sedmdesátý léta nebudou opakovat. Mikroživot se z chat přesunul do chatů.

Každý den mám špinavý kalhoty.Sakra už aby vešly do módy holínky-teď v období jarního tání (rozuměj jarního bahna) by se to hodilo.

Dneska teda samý pochmurný zprávy – příště slibuju, že vyfotím sněženky 🙂  :-).

Přejít nahoru