Rock for people 2008 den první

Předpověď počasí byla mimořádně špatná. Potřebujeme minimálně pláštěnky a já i druhý boty, co jsem si zapomněl. Do navigace cvaknout nejbližší gigacentrum a jede se. Stejně mi chyběj trekový boty, tak snad budou něco mít. Chtěl jsem nějaký drahý kolem 2000 až 3000, ale bohužel v mým čísle měli jen levný za 700, dokonce mi i sedly a vypadaly dobře. Nerad kupuju levný věci , no ale pro jednou..  když zase tolik netrekuju..

Jako první atrakci jsme navštívili tradičně Game zone od EA games. Vlastně jsme tam chodili každý den minimálně 2x  na hodinu, když nic dobrýho na stejdžích nedávali. Betlfieldy dvojky, klasická multiplayer akce. FIlip mi poradil, že mám hrát za Special forces, jelikož má nejlíp ovladatelný zbraně. GOOD 🙂
Dokonce jsem jednou i vyhodil do vzduchu tank cé čtyřkou.

Pár koncertů samozřejmě bylo taky, dokonce jsem i na chvíli usnul před jednou stejdží. Vedro vedro, kolem občas voněla tráva. Pak ale začala čína, a vypadalo to, že bude pěkná buřka. Myslel jsem, že upravíme stan, aby neodletěl, ale on už mezitím částečně odletěl. Má tak pitomou nafukovací předsíňku, že bysme ho museli furt hlídat. Stál zrovna na návětrné straně uličky, tak sme se rozhodi vzdát to, a přestěhoat se do pohodlí auta, a Hřídelovi dát do malýho stanu ten náž jako zátěž.

V klidu jsme si pak mohli užít večerní deštivé koncerty, Tři sestry a Uhlíře. Na kaiser Chiefs jsme se dívali z dálky a z pohodlí Týmobajl dobíjecího stanu. Za  setmělou oblohou stejdží  fůra blesků jako  dokonalá přírodní světelná šou.

V autě je fůra místa na spaní, což neplatí o kyslíku v případě sundání vlhkých ponožek. Naregulovali jsme si malé škvírečky tak, aby šlo ještě dýchat, a aby mi nepršelo přímo do tváře.

Přejít nahoru