Maločešství.

Slavia postupuje, jenže jí vidělo jen 10 000 nejvěrnějších. Oni totiž nechtějí být v televizi. Že prý se vyplatí, když nebudou, a pořádně vosolej lístky. Že prej ČT jim nabídla málo. No fajn. Sem zvědavej kolik jim příští rok nabídnou sponzoři, když nechtějí být vidět. To je tak šíleně krátkozraký. Každá propagace je přece příslibem do budoucna. Takhle se jim nepodaří získat nový fandy. Pak na ligu jim bude chodit 3000 diváků. Chodím občas na fotbal, i na hokej, a na fotbale je znatelně vyšší divácký věkový průměr. Nojo v dnešní době vypaldévédéček a online her není těžký si najít jinou zábavu. V tomhle větší vlastní stadion tomu může, ale nemusí úplně pomoct.V Sazka aréně na hokej taky jako nebývá úplně narváno, tohle by hokejisti ale určo neudělali. Je prostě špatný, když se Slavia sama pasuje do role věčně ukřivděnýho týmu. No aby kritika padla i do vlastních řad, tak Sparťani zase byli schopní fandit i soupeři, to vše proti kontroverznímu trenérovi Hřebíkovi. Každopádně fotbalová liga už se pomalu rozjíždí, hokejová bude za chvíli, takže radost, zase bude komu fandit.

Parkoviště před Billou má tu vlastnost, že tam jsou dopravní značky. Nějakej starší pán nedal přednost cyklistovi jedoucím uprostřed silnice(nikoli u kraje, jak by měl) no a trochu vjel do křižovatky.

Cyklista mu sprostě nadával,křičel, a bouchal mu pěstí do kapoty. Škoda že jsem nestál blíž a nemoh se zapojit do hovoru.Za toho cyklistu jsem se styděl. Chybu může udělat každý, ale nadávkama se nejvíc poníží sám ten, kdo je vysloví. Tohle zakomplexovaný chování přece není zvykem v celý Evropě,nebo né? To je znakem Maločešství, který bytostně nesnáším. Slušnost, předvídavost a oční kontakt. To by mělo platit nejen na silnici. Zatím se to ale také učím.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru