A když si objednáte ihned…

Karol Kisel dal nádhernýho góla z pětadvaceti metrů.Z radosti skočil takovou žabku nohama napřed, že kopačkama ryl trávníkem. Na padesát metrů bylo vidět, jak lítala tráva.

http://aktualne.centrum.cz/sport/fotbal/domaci/foto.phtml?cid=402548&id=82079

Trochu mi to připomenulo hru „Mario smash football“.Tam taky občas lítá tráva. No tam lítá všechno.
http://bonusweb.idnes.cz/konzole/gc/gcmariofootballr.html

Přijíždím domů a zrovna začíná finále hokeje.Dneska už se může rozhodnout .Fandím, fandím, přijde návštěva , stáhnu zvuk, kecáme, ale po očku samozřejmě koukám dál.Jako já normálně nekřičím, (což neznamená, že to neprožívám 🙂 ) ale gól je prostě gól. To si klidně zakřičím. Takže se dodatečně i dopředu omlouvám všem návštěvám za psychické újmy a vylitá kafe.

V neděli bylo nádherně. Když je nádherně, tak je na inlinedromu spousta lidí, když je hnusně, tak jsem tam většinou sám a semtam nějaký lidi s psíkama. V neděli ale bylo krásně.

„Tak jak bylo na bruslích?“

„No super, akorát jsem zvedal jednu paní v bílejch kalhotech, co se natáhla přímo mě před očima.Né Neboj, neupad jsem na ní.“

Rozhodně nemůžu jezdit s empétrojlou na uších. Neslyším, kdo jede za mnou, a někdy třeba nějaký auto, nebo cyklista hodně překvapí. Jednou, jedu si takhle otevřenou krajinou s pocitem nekonečné lidské malosti v nekonečně velkým vesmíru, přemýšlím o mezigalaktických vztazích, když tu náhle medový hlas za mnou napůl šeptem řekne:

inline0701.jpg

„Nelekejte se, jedu..“

Starší pán, cyklista. Lekl jsem se tak , že jsem málem spadnul z bruslí.

inline0702.jpg

inline0703.jpg

Večeře na stole.Jsem nejblíž, tak mám zapnout televizi. Na Strongu cvaknu předvolbu 02, což je program ČT2. Zapnu televizi. Akorát dávaj teleshitting, a postupně gradující hlas vzrušením užtéměř zavzlyká:
„A když si objednáte ihned, získáváte navíc zdarma vytrhávač chloupků z nosu a uší“. A následuje praktická ukázka

„Fúúj zrovna u večeře“

Jinak ČT2 je ale super program, Simpsni, Kinobox…

Na třídních schůzkách jsem podepsal bianco souhlas s orientační zkouškou na alkohol a omamné látky. Za mnou seděla nějaká paní, které třídní vyčítala, že její dcera se obléká tak vyzývavě, že jí jsou dole neustále vidět kalhotky a nahoře všechno. Filip ani netuší, jaké v osmé třídě prožívá šťastné období.

Obyčejně nemám moc rád jaro, ale letos je takový docela pěkný. Tak ať se daří všem mezigalaktickým vztahům.

2 názory na “A když si objednáte ihned…”

  1. MP3 na uších při bruslení Ti vadí? A řev s jakým parkuješ před domem ne???Mě teda jo, tak příště si to laskavě stahni před hranicemi Pacova pac a pusu Tvá krásná,známá 🙂

  2. Tsss.. Myslíš ten 20W Blaupunkt, co mu už nehrajou zadní kanály a na přední mám napojené jen originální (slabé) repro z auta? Abych pravdu řekl, uvažuju o nějaké lepčí muzice i s bastrubkou v kufru :-).

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru