Striptýzek

Add předminulý víkend:

Na narozkách měla Olča striptýzek. Objednali ho sousedi. Njn. Nikdo nic netušil, najednou posadili Olinu do židle a vlítnul tam Batman. V tu chvíli mi došlo, že už jsem to už jednou viděl-viz: http://www.molnar.cz/05122003.htm
Takže jsem věděl, co bude následovat. Byla to docela sranda, ještě padly nějaké hlášky. Dost lidí koukalo i na mě a ptali se mě co já na to. No co já na to? Zhubnout bych ještě dokázal. Ale jak si ho mám zvětšit? :-/

d073.jpg

Po tom striptýzku se zábava teprve rozjela za hranice všedních dní. 🙂 Snažil jsem se střídat pomalý a rychlý písně, a když tak nějak kolem druhý vlítnul na parket vlčák, Pavla se mě zeptala, jestli nemám něco tanečního. Měl jsem. Vrcholem večera byl crazyhit Verony, kde uprostřed zazní památný výrok: „A teď všichni.. a všichni.. a všichni ruce nahoruu.“ No všichni skákali s rukama nahoru jako při šamanských tancích, ti vyšší bez problémů trefovali strop.
Ráno mi ku podivu nebylo špatně. Vzbudil mě ten děsný syčivý zvuk.Vířivka se zama zapíná do proplachovacího stavu, a to vždy deset minut po posledním vykoupání. Tak se asi ráno někdo koupal..

Add minulý víkend:

Angína se konečně dostala do viditelného stadia, takže jsem dostal antibiotika a víkend musím proležet v posteli.Serfuju na netu a televizi mám puštěnou jen jako kulisu.Asi půl hodiny mi tam smažili dechovku, než jsem vstal a vypnul to. No alespoň byla bez reklam. Olina mi v Hannoveru tvrdila, že už i u nás je Deichman, a že jen já to nevím, jelikož nesleduju reklamy. Všichni vynakládají spoustu peněz do reklamy, přitom nejlepší reklamou je spokojený zákazník.V krámě se o tom přesvědčujem každý den.

Idnes je studna dezinformací, přesto to občas čtu. Tak na Idnes se objevil článek o tom, že se začne vybírat mýtné na Nuselském mostě. Až v posledním odstavci cosi naznačovalo, že je to apríl. Super článek, hlavně ta zmínka o spolupráci s Kapšem byla velmi věrohodná.
http://zpravy.idnes.cz/praha-chce-na-nuselskem-moste-vybirat-mytne-feb-/praha.asp?c=A070329_111814_praha_mad
Ještě jsem se kouknul do Práva, z koho že si komančové udělají apríl.“Američané nastupují do Brd“, a „ODS má hodně sponzorů“.Čtu dál, ale zjištůju že toApríl není . Kdo se v tom má vyznat…co je apríl a co ne….to samý už jsem psal před rokem.

Musím říct, že nerad mluvím sprostě, a že spousta slov se dá říct opisem. Ráno za pět minut osm mi volá Gustík do pevného hadnsfríčka, v autě mám Filipa .Jako přemýšlel jsem , jestli si to dám na ucho, jelikož Gustíkův slovník je fakt vostrej.
„Čau Davide, a ty jedinej mi můžeš pomoct.“
S Filipem na sebe tázavě hledíme, co že se jako stalo.
„Toje zas-ráno, mě z toho snad praskne …..“
Oběma nám klesne čelist a nesouhlasně zavrtíme hlavou.
No nicméně, kablíky jsme mu ještě ten den natáhli, takže mu snad neprasknul.

Co jsem to natankoval? No zelenej stojan to byl ale je na tom napsáno Natural 91. Jedu k pokladně, dávám kartu, černovláska za sklem si přitahuje šuplík, ale já na poslední chvíli cukám a kartu beru zpět.

„Víte, já už jsem snad zase zapomněl ten PIN…no možná teda vím, ale na každý kartě je jinej, no já to radči zaplatím hotově. Je to ten poslední stojan.“
„Osmička?“
„Jo.“
„To máte natural 91??“
„No to jsem se taky splet.“
„Takže sedmička?“
„Né osmička, ale natankoval jsem tam omylem 91 místo 95.“
„Z toho si nic nedělejte, třeba to pojede líp.“
„No asi hůř, ale to nevadí.“
„No jasně, tady se lidi třeba spletou, a dají si tam naftu, musíte to brát z té lepší stránky.“
„No všechno beru z té lepší stránky :-)“

Telefon(proč jen mi to připomíná jeden vtip..):
„Čau tati, chci umejt ty kola ale nejde pustit hadice…“
„Jo to je vypnutý venvitř, jdi dovnitř….“
„Rychle, mám vybitej telefon.“
„Vevnitř z druhý strany je kohout.“
„Jsou tam dva.“
„Tak zkus jeden povolit.“
„Pchhhh….Ty volééé sem celej mokrej..“
„Tak je to ten druhej-tohle je vypouštění.“

d071.jpg

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru