Jasnej postup.

No musel jsem hodně fandit, ale hokejovou Spartu máme ve čtvrtfinále. Naproti tomu bezobranná hra fotbalistů vyústila ve třígólový debaklík.

V práci se střídají lepčí a horší dny. Tak třeba dostali jsme předvolání na Ideopolicii, jelikož někdo jel ve firemním autě před pěti měsíci rychle. Kolik asi každý z nás ztratil za posledních 5 měsíců bodů? Třeba taky všechny že? Jak mám být svobodným a hrdým občanem, když mě schválně dávaj takovýdle ťafky? Kam se krabou Komančové se štípacíma kupónama na řidičáku.Životnost našeho Kaďoura je dva roky + štěstí. V našem případě je štěstí jeden měsíc. Kaďour jezdí, vaří, kropí a divoce bliká červenejma kontrolkama na palubce.Co se týče samotný práce-jasnej postup. Stále něco vymýšlíme, kutíme, montujeme a zkoušíme, a to v drtivé většině případů bez kouřových a svářecích efektů.

zahradanajare.jpg

Jaro už asi definitivně zvítězilo.O víkendu jsme byli zkontrolovat místní les. Rybník na Jurečku je už skoro napuštěnej, bahýnko je pečlivě navezeno do takových bazénků na políčku. Snad to neprodají někomu jako stavební pozemek. Šerýna se s chutí proběhla potokem, ryby ale neloví. Nebo spíš neuloví.
odtahovka.jpg

Divný spřežení. :-/

oblibenemisto.jpg

Tohle je moje oblíbené fotící místo.Je to mezi Poříčanama a Českým Brodem.Báječné místo s horizontem, které stojí za to vyfotit v každém ročním období.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru